درباره ما

فعالیت لتوس از سال ۱۳۸۷ در زمینی به وسعت ۱۵۰۰۰ متر مربع در شهر صنعتی کاوه با تولید سالاد های مختلف آغاز شد.

شرکت یکتا نگین کاوه با اندیشه ی بهبود سلامت جامعه و با اخذ مجوز های لازم از سازمان غذا و دارو اقدام به تولید سالاد ، میوه و سبزیجات تازه و کاملاً بهداشتی با علامت تجاری لتوس نموده و توانسته ایم سلامت غذایی بخشی از جامعه را ارتقاء بخشیم.

متخصصین کار آزموده ، ماشین آلات با تکنولوژی نوین ،آزمایشگاه های مجهز و شبکه توزیع گسترده ( با حفظ زنجیره سرد ) در صنعت غذا را بکار گرفته تا بتوانیم محصولاتی تازه و با کیفیت شایسته شما مصرف کنندگان گرامی را عرضه نماییم ، کسب عنوان واحد نمونه برتر در شش سال متوالی( 90 الی 95 ) شاخص این عملکرد می باشد .

باتوجه به استقبال و افزایش تقاضا از سوی شما مصرف کنندگان گرامی و اهداف بلند مدت لتوس، ما را براین داشت تاگامی مثبت و شایسته در جهت اتقاء ظرفیت تولید، بهبود مستمر کیفیت و افزایش تنوع محصولاتمان برداریم، لذا با احداث کارخانه جدیدی به وسعت 35/000 متر مربع و با اخذ گواهینامه های بین المللی از جمله:

ISO9001:2015-ISO2200:2005،ISO14001:2015-IMS-HACCP-OHSAS18001 

خود را آماده نموده ایم تا بتوانیم با حضور موثر و مداوم در بازار داخلی و در عرصه بین المللی موفقیت های بیشتری را کسب نماییم.

خط مشی صنایع غذایی لتوس


خط مشی صنایع غذایی لتوس

اهداف صنایع غذایی لتوس

- بهبود سلامتی آحاد جامعه با تولید و عرضه محصولات کاملاً بهداشتی و ارگانیک به جهت زندگی شاداب و با طراوت

- ارتقاء فرهنگ استفاده از انواع سالاد، میوه و سبزیجات و آشنایی هر چه بیشتر مردم بافواید و مزایای آن درسبد غذایی خانوار

- بهبود مستمر، ارتقاء کیفیت، افزایش رضایت و اعتماد شما مشتریان و مصرف کنندگان گرامی با استفاده از نیروهای مجرب و کار آزموده، ماشین آلات و تجهیزات به روز و اتوماتیک

مراحل تولید

انتخاب مواد اولیه :

میوه و سبزیجات تازه با کیفیت بسیار بالا از مزارع و باغ ها تهیه شده و وارد کارخانه می شود و پس از انجام آزمایشهایی مبنی بر مرغوب بودن آن توسط آزمایشگاه تایید و سپس با تایید کنترل کیفیت در شرایط خاص نگهداری شده تا آماده ورود به خط تولید گردد.

آماده سازی اولیه:

به محض خروج سبزیجات ومیوه جات نگهداری شده در شرایط خاص ، بخش های زائد آن جدا شده و آماده ورود به خط تولید می شود .

خرد کردن :

کاهو و سبزیجات جهت جلوگیری از آسیب بافتی و از دست رفتن مواد مغذی و ویتامین ها با دستگاه کاملاً اتوماتیک در اندازه های یکنواخت خرد شده وسپس وارد اولین مرحله شستشو می گردد.

شستشوی اولیه :

خط شستشوی اولیه دارای وان شستشو، سیستم تزریق حبابهای هوا،حشره گیر و انگل زدایی از سبزیجات می باشد پس از این مرحله شستشوی اولیه ، سبزیجات مجدداً با آب تمیز خالص شستشو شده و وارد مرحله بعدی شستشومیگرددکه این مراحل کاملاً اتوماتیک می باشد.

شستشوی ثانویه و ضدعفونی کردن :

در این قسمت با استفاده از سیستم ایجاد حباب هوا و فشار آب و همچنین با استفاده از تزریق گاز ازن به درون آب اقدام  به ضد عفونی کردن سبزیجات کرده و سپس با آب خالص مجدداً شستشو می گردد.

مرحله آب گیری :

در این مرحله، سبزیجات توسط دستگاه اتوماتیک آبگیری شده و وارد مرحله بسته بندی می شود.

مرحله بسته بندی :

دستگاههای بسته بندی کاملاً اتوماتیک بوده و محصولات تحت اتمسفر اصلاح شده بسته بندی می گردد و سپس وارد سردخانه( دمای بین 1 الی 4 درجه سانتیگراد )شده و در آنجا نگهداری می شود.

آزمایشگاه وکنترل کیفیت :

برای اطمینان از سلامت سالاد و سبزیجات لتوس درحین تولید، بازرسی های اپتیکال ( Optical) توسط بازرسین کنترل کیفیت و بعد از تولید، آزمایشات لازم میکروبی و شیمیایی در آزمایشگاههای مجهز توسط کارشناسان مجرب بر روی محصول صورت گرفته و بعد از اطمینان از سلامت و کیفیت محصول مجوز ارسال به دست شما مصرف کننده عزیز صادر می شود.

توجه: دقت به عمر مفید محصول (SHELF-LIFE) که بر روی بسته بندی محصولات (به خصوص سالاد و سبزی) حک می گردد بسیار حائز اهمیت است.