درباره ما

شرکت یکتانگین کاوه با نام تجاری  لتوس از سال ۱۳۸۷ در زمینی به وسعت ۱۵۰۰۰ متر مربع در شهر صنعتی کاوه با تولید انواع سالاد ,سبزیجات آماده مصرف آغاز شد.

صنایع غذایی لتوس با اندیشه ی بهبود سلامت جامعه و با اخذ مجوز های لازم از سازمان غذا و دارو اقدام به تولید سالاد و سبزیجات آماده مصرف نمود. همچنین توانسته ایم سلامت غذایی بخشی از جامعه را ارتقاء بخشیم.

متخصصین کار آزموده ، ماشین آلات با تکنولوژی نوین ،آزمایشگاه های مجهز و شبکه توزیع گسترده ( با حفظ زنجیره سرد ) در صنعت غذا را بکار گرفته تا بتوانیم محصولاتی تازه و با کیفیت شایسته مصرف کنندگان گرامی را عرضه نماییم .

باتوجه به استقبال و افزایش تقاضا از سوی شما مصرف کنندگان گرامی و اهداف بلند مدت لتوس ، ما را براین داشت تاگامی مثبت و شایسته در جهت ارتقاء ظرفیت تولید، بهبود مستمر کیفیت و افزایش تنوع محصولاتمان برداریم، لذا با احداث کارخانه جدیدی طبق استانداردهای بین المللی به وسعت 35/000 متر مربع و با اخذ گواهینامه های بین المللی از جمله:

خود را آماده نموده ایم تا بتوانیم با حضور موثر و مداوم در بازار داخلی و در عرصه بین المللی موفقیت های بیشتری را کسب نماییم 

پیرو تغییرات اساسی توانستیم 2سال متوالی منتخب سازمان غذا و دارو در استان مرکزی گردیم.

باتوجه به اهداف بلند مدتی که در نظر داشتیم در سال 1399تصمیم به ایجاد خط تولیدی با سیستم انجماد سریع ( IQF ) گرفتیم که خوشبختانه توانستیم از کشور هلند این سیستم را وارد کرده و درسال 1401راه اندازی و به مرحله تولید برسانیم.

خط مشی صنایع غذایی لتوس


خط مشی صنایع غذایی لتوس

اهداف صنایع غذایی لتوس

  • بهبود سلامتی آحاد جامعه با تولید و عرضه محصولات کاملاً بهداشتی و ارگانیک به جهت زندگی شاداب و با طراوت

  • ارتقاء فرهنگ استفاده از میوه و سبزیجات و آشنایی هر چه بیشتر مردم بافواید و مزایای آن درسبد غذایی خانوار

  • بهبود مستمر، ارتقاء کیفیت، افزایش رضایت و اعتماد شما مشتریان و مصرف کنندگان گرامی با استفاده از نیروهای مجرب و کار آزموده، ماشین آلات و تجهیزات به روز و اتوماتیک

مراحل تولید

انتخاب مواد اولیه :

 میوه و سبزیجات تازه با کیفیت بسیار بالا از مزارع و باغ ها تهیه شده و وارد کارخانه می شود و پس از انجام آزمایشهایی مبنی بر مرغوب بودن آن توسط آزمایشگاه تایید و سپس با تایید کنترل کیفیت در شرایط خاص نگهداری شده تا آماده ورود به خط تولید گردد.

آماده سازی اولیه:

به محض خروج سبزیجات نگهداری شده در شرایط خاص ، بخش های  غیرقابل مصرف که پس از شستشو از آن جدا شده و آماده ورود به خط تولید می شود .

خرد کردن یا دان کردن :

میوه و سبزیجات جهت جلوگیری از آسیب بافتی و از دست رفتن مواد مغذی و ویتامین ها با دستگاه کاملاً اتوماتیک در اندازه های یکنواخت دان یا خرد شده وسپس وارد اولین مرحله شستشو می گردد.

شستشوی اولیه :

خط شستشوی اولیه دارای وان شستشو، سیستم تزریق حبابهای هوا،حشره گیر و انگل زدایی از سبزیجات می باشد پس از این مرحله شستشوی اولیه میوه و  سبزیجات مجدداً با آب تمیز خالص شستشو شده و وارد مرحله بعدی شستشومیگرددکه این مراحل کاملاً اتوماتیک می باشد.

مرحله آنزیم بری:

این مرحله مخصوص محصولاتی هست که انجماد سریع ( IQF ) می شوند که در این مرحله با قرار گرفتن در آب داغ آنزیم های میوه و سبزیجات غیرفعال می گردد.

شستشوی ثانویه و ضدعفونی کردن :

در این قسمت با استفاده از سیستم ایجاد حباب هوا و فشار آب و همچنین با استفاده از تزریق گاز ازن به درون آب اقدام  به ضد عفونی کردن سبزیجات کرده و سپس با آب خالص مجدداً شستشو می گردد.

مرحله آب گیری :

در این مرحله،میوه و سبزیجات توسط دستگاه اتوماتیک آبگیری شده و وارد مرحله انجماد سریع یا بسته بندی می شود.

مرحله انجماد سریع به روش IQF:

دراین مرحله میوه و سبزیجات وارد دستگاه IQF  شده که در این دستگاه با فشار شدید با هوای 40- درجه سانتی گراد برخورد کرده و سریعا منجمد می گردد.

 

 انجماد سریع به روش IQF  برای انواع میوه ها و سبزیجات منجمد قابل استفاده می باشد محصولاتی که در حال حاضر موجود میباشند شامل: ذرت، نخود فرنگی، بادمجان، کلم بروکلی، گل کلم، قارچ، چغندر، سیر، پیاز، سیب زمینی خلالی ،اسفناج، باقلا، بامیه، فلفل دلمه، کرفس، لوبیا سبز،مخلوط سبزیجات ( هویج ، ذرت ، نخودفرنگی )،  آلبالو ، دانه انار، انبه ، تمشک ، توت فرنگی ،  شاتوت ، طالبی ، گیلاس و هلو می باشد. که بیشترین بخش تولید و فروش به ذرت منجمد و سیب زمینی خلال نیمه آماده فرنچ فرایز french fries  تعلق دارد.

مرحله بسته بندی:

دستگاه های بسته بندی کاملا اتوماتیک بوده و محصولات تحت اتمسفر اصلاح شده بسته بندی می گردد و سپس وارد سردخانه(دمای بین 1 الی 4 درجه سانتی گراد) شده و در آنجا نگهداری می شود.

آزمایشگاه وکنترل کیفیت :

برای اطمینان از سلامت میوه و سبزیجات لتوس درحین تولید، بازرسی های اپتیکال ( Optical ) توسط بازرسین کنترل کیفیت و بعد از تولید، آزمایشات لازم میکروبی و شیمیایی در آزمایشگاههای مجهز توسط کارشناسان مجرب بر روی محصول صورت گرفته و بعد از اطمینان از سلامت و کیفیت محصول مجوز ارسال به دست شما مصرف کننده عزیز صادر می شود.

همیشه منتظر انتقادات و پیشنهادات سازنده شما هستیم.