روش آماده کردن سالاد گواکاموله انار
سالاد گواکاموله انار یک مخلوط میوه متفاوت و بسیار خوشمزه است که با توجه به ترکیباتش خواص فراوانی به همراه دارد. در ادامه به روش تهیه این سالاد خوش طعم میپردازیم.
سالاد گواکاموله انار
مواد اولیه مورد نیاز:
-
آووکادو 2 عدد
-
انار دان شده 1 لیوان (برای راحتی بیشتر می توانید از انار دان شده صنایع غذایی لتوس استفاده کنید.)
-
جعفری خرد شده 1/4 لیوان
-
پیاز کوچک خرد شده 1/4 لیوان
-
آب لیمو تازه 2 قاشق
-
فلفل تند (به دلخواه)
-
فلفل سیاه 1/2 قاشق چایخوری
-
نمک 1/2 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
انار دان شده 1 لیوان (برای راحتی بیشتر می توانید از انار دان شده صنایع غذایی لتوس استفاده کنید.)
آب لیمو تازه 2 قاشق
فلفل تند (به دلخواه)
فلفل سیاه 1/2 قاشق چایخوری
نمک 1/2 قاشق چایخوری
پیاز و فلفل را خوب شستشو می دهیم سپس آنها را خرد کرده ، در کاسه ریخته و مقداری هم می زنیم.
آواکادو رو از وسط نصف ، هسته آن را میگیریم و فیله های آواکادو را روی پیاز و فلفل میریزیم. جعفری خورد شده و یک سوم لیوان از دانه های انار رو به باقی مواد اضافه میکنیم.
نمک فلفل و آب لیمو رو در یک کاسه جدا ریخته و با چنگال خوب هم میزنیم. سپس آن را به مخلوط ظرف دیگر اضافه میکنیم و محتویاتش رو خوب له میکنیم.
حالا انار باقی مانده را در ظرف میریزیم و با مخلوطمون هم میزنیم. روی سالاد رو میتونیم با جعفری و کمی دانه انار تزئین کنیم.