روش آماده کردن سالاد گواکاموله انار

دستور سرآشپز لتوس

سالاد گواکاموله انار یک مخلوط میوه متفاوت و بسیار خوشمزه است که با توجه به ترکیباتش خواص فراوانی به همراه دارد. در ادامه به روش تهیه این سالاد خوش طعم میپردازیم.

سالاد گواکاموله انار

مواد اولیه مورد نیاز:

  • آووکادو 2 عدد
  • انار دان شده 1 لیوان (برای راحتی بیشتر می توانید از انار دان شده صنایع غذایی لتوس استفاده کنید.)
  • جعفری خرد شده 1/4 لیوان
  • پیاز کوچک خرد شده 1/4 لیوان
  • آب لیمو تازه 2 قاشق
  • فلفل تند (به دلخواه)
  • فلفل سیاه 1/2 قاشق چایخوری
  • نمک 1/2 قاشق چایخوری

گواکاموله انار

آواکادو

طرز تهیه:

پیاز و فلفل را خوب شستشو می دهیم سپس آنها را خرد کرده ، در کاسه ریخته و مقداری هم می زنیم.

آواکادو رو از وسط نصف ، هسته آن را میگیریم و فیله های آواکادو را روی پیاز و فلفل میریزیم. جعفری خورد شده و یک سوم لیوان از دانه های انار رو به باقی مواد اضافه میکنیم.

نمک فلفل و آب لیمو رو در یک کاسه جدا ریخته و با چنگال خوب هم میزنیم. سپس آن را به مخلوط ظرف دیگر اضافه میکنیم و محتویاتش رو خوب له میکنیم.

حالا انار باقی مانده را در ظرف میریزیم و با مخلوطمون هم میزنیم. روی سالاد رو میتونیم با جعفری و کمی دانه انار تزئین کنیم.

 

انار دان شده لتوس