روش تهیه سالاد فصل کلم و کاهو

دستور سرآشپز لتوس

سالاد همواره یکی از اجزای ثابت سفره ایرانی بوده است که به روش های مختلف و با سبزیجات و مواد غذایی گوناگون تهیه می شده است. گذشته از روش آماده سازی، همیشه غذایی پرطرفدار و لذیذ است که به ارتقا سطح سلامت بدن کمک زیادی می کند. در ادامه روش تهیه ساالاد فصل کلم و کاهو را برای شما آموزش خواهیم داد.

روش تهیه سالاد فصل کلم و کاهو

مواد بکاربرده کافی برای 4 نفر، مدت زمان آماده سازی: 10 دقیقه، سطح مهارت: آسان

مواد لازم:

مواد لازم
مواد لازم جهت تهیه سالاد فصل کلم و کاهو

کاهو

1 عدد

کلم برگ سفید 

1.4 عدد

کلم برگ قرمز

1.4 عدد

هویج

2 عدد

گوجه فرنگی

2 عدد

سس مایونز

4 قاشق غذاخوری

طرز تهیه سالاد فصل و کلم:

کاهو، کلم برگ، گوجه و هویج ها  را خوب بشویید، کاهو ها را خرد کنید و کلم برگ ها را به صورت نوارهای باریکی برش بزنید. (بسته به سلیقه خودتون میتونید از انواع برش ها استفاده کنید تا لذت سرو سالاد افزوده شود)

هویج ها را پوست بکنید و رنده کنید یا با رشته کن رشته ای خرد کنید. (بسته به ذائقه و سلیقه خود میتوانید از انواع برش ها استفاده کنید، همچنین میتوانید هویج را به همراه پوست استفاده کنید)

گوجه فرنگی ها رو حلقه حلقه کنید. (همچنین میتوانید از برش های شتری هم استفاده کنید.)

سپس هویج ، گوجه فرنگی حلقه شده ، کلم های خرد شده و کاهو را داخل کاسه ای بریزید.

سس مایونز ، روغن زیتون ، نمک و فلفل را مخلوط کنید و همراه با سالاد سرو کنید.

نکته ها :
  •  در صورت تمایل میتوانید از گوجه های گیلاسی استفاده کنید.
  • سس را همراه با سالاد سرو کنید یا پیش از سرو روی سالاد بریزید.
  • در صورت تمایل میتوانید از خیار، زیتون و ذرت هم در ترکیبات سالاد فصل استفاده کنید.

شما میتوانید انواع سالاد های فصل لتوس با نام های: شکوفه، شادی، نگین، گلبرگ، لیوانی، دیسی و ... را در سایزهای مختلف تهیه کنید و از طعم و کیفیت آن لذت ببرید.

سالاد فصل لتوس (شکوفه بزرگ)


 

صفحه اینستاگرام ما را دنبال کنید

افتخار لتوس / سلامتی توست

انواع سالاد آماده و بسته بندی با مواد ارگانیک