طرز تهیه سالاد اسفناج و پاستا

دستور سرآشپز لتوس

اسفناج از سبزیجات پر خاصیت با آهن فراوان است که برای رفع کمبود آهن بسیار مفید است. سالاد اسفناج با طعم مطبوع و خواص فراوان را به برنامه غذایی خود اضافه کنید.

طرز تهیه سالاد اسفناج و پاستا

در ظرف مناسبی اسفناج، لوبیای سفید پخته شده، پنیر، گوجه، پیاز، سیر، پوست و آبلیمو، روغن، پونه و آویشن و در نهایت نمک و فلفل را مخلوط کرده و روی آن را پوشانده و اجازه دهید تا 2 ساعت بماند. زمان سرو پاستا را پخته و آبکشی نمایید سپس آن را روی مواد بریزید.

مواد اولیه موردنیاز سالاد اسفناج و پاستا:

  • سرکه سیب: 5/2 قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری  
  • شوید تازه: 5/1 قاشق غذاخوری خرد شده
  • نمک و فلفل: 8/1 قاشق غذاخوری
  • کاهو: 3 پیمانه، خردشده
  • مرغ پخته: 1و 4/1 پیمانه خرد شده
  • گوجه فرنگی: 1 عدد خرد شده
  • خیار پوست کنده: 1 عدد خرد شده
  • پیاز قرمز: 4/1 پیمانه، خرد شده
  • زیتون سیاه: 4/1 پیمانه، خرد شده
  • پنیر فتا:4/1 پیمانه، رنده شده

صفحه اینستاگرام ما را دنبال کنید

افتخار لتوس / سلامتی توست

انواع سالاد آماده و بسته بندی با مواد ارگانیک